Picture
Ο Cody Lundin και ο Dave Canterbury
1)      Η σειρά Dual Survival (Διπλή Επιβίωση)
είναι ένα δημοφιλές αμερικάνικο ρεάλιτι σόου, το οποίο προβάλλεται στο κανάλι Discovery.
Η σειρά αυτή παρουσιάζει δυο ειδικούς της επιβίωσης  τον Cody Lundin και Dave Canterbury,σε δυσμενείς καταστάσεις από τις οποίες θα πρέπει να γλιτώσουν χρησιμοποιώντας τις συχνά συγκρουόμενες τεχνικές και φιλοσοφίες τους.

 2)    Man-Woman-Wild, κυριολεκτικά άντρας- γυναίκα-άγρια φύση.Η σειρά αυτή ακολουθεί το πρότυπο του Dual Survival, με την διαφορά ότι οι καταστάσεις επιβίωσης δεν αντιμετωπίζονται από δυο μαντράχαλους ειδήμονες, αλλά από έναν, τον πρώην στρατιωτικό Mykel Hawk ο οποίος πρέπει να φροντίσει και την άσχετη με το θέμα δημοσιογράφο γυναίκα του Routh England.Αν η επιβίωση είναι δύσκολη όταν είστε μόνοι, δοκιμάστε να επιβιώσετε με την σύντροφό σας!
Picture
Εκτός απο την αφυδάτωση, το κρύο και τα άγρια ζώα υπάρχει και ο κίνδυνος της μουρμούρας...
Picture
Les " The guy that actualy survives" Stroud
3)      Ο Καναδός σκηνοθέτης, μουσικός, και εμπειρογνώμονας επιβίωσης Les Stroud , δεν χρειάζεται καραβάνια προσωπικού, κάμεραμαν  ηχολήπτες και νερουλάδες.Επιβιώνει μόνος του για μια εβδομάδα, με ελάχιστη η καθόλου τροφή,
κουβαλώντας παράλληλα 25 κιλά κάμερες.
Εάν θέλετε την ρεαλιστικότερη αναπαράσταση της κατάστασης ενός ανθρώπου που προσπαθεί να επιβιώσει η σειρά Survivorman είναι must. 


4)       Για τους λάτρεις περισσότερο της δράσης παρά του ρεαλισμού, σας προτείνουμε το Man vs Wild (Άνθρωπος εναντίων άγριας φύσης) το οποίο είναι όσο ντοκιμαντέρ επιβίωσης, όσο το "Πολύ σκληρός για να πεθάνει" είναι ντοκιμαντέρ αστυνομικής καθημερινότητας. Το άλλο άκρο από τον Les Stroud, ο Bear Grylls προσφέρει μια διαφορετική, πιο εφετζίδικη επίδειξη επιβίωσης, γιαυτό  καταναλώστε με δική σας ευθύνη.. 
Picture
Bear Grylls
Jungleman
8/3/2013 08:23:36 pm

Ωραίο άρθρο παιδία εψαχνα να βρώ τετοιες σειρες! αλλά για το Man vs Wild θα επρεπε να πειτε κάτι παραπάνω γιατι όλοι λένε οτι είναι καλό!!

Reply
Admin
8/3/2013 11:33:31 pm

Jungleman ευχαριτστούμε για το σχολιο. Ριξε μια ματια και στις αλλες σειρες και θα δεις την διαφορα. Για το man vs wild θα γραψουμε ξεχωριστό άρθρο αργοτερα παντως.

Reply



Leave a Reply.

    Author

    Κύριλλος Αραμπατζής
    Τερζοπουλου Σοφια 

    Archives

    March 2013